Nykyaikaiset kotisivut yrityksille edullisesti!

Miksi valita meidät?

Olemme sinuun yhteydessä ja mietitään yhdessä tarkemmin. Tämä ei siis vielä sido sinua mihinkään!

Satoja toteutettuja sivustoja ja vuosien kokemus. Referensseinä niin suuria konsernisivustoja kuin tiivistetympiä palvelusivustoja.

On eri asia tehdä teknistä koodia, kuin hyvännäköistä jälkeä. Meillä tehdään molempia! Visuaalisuus on erittäin iso osa sivustoa.

Asiakas ei koskaan jää yksin. Olemme aktiivisesti mukana projektin kaikissa vaiheissa, myös sivuston julkaisun jälkeen. Autamme ongelmatilanteissa ja opastamme sivuston käytössä.

Sivusto on täysin omassa hallinnassasi ja omistat kaiken materiaalin (poislukien lisenssoidut kuvapankkikuvat). Et ole sidottu siis meihin muuten kuin halutessasi.

Sivustosi kustannus on kertaluontoinen. Et maksa pakollista kiinteää kuukausimaksua meille.

Kuvaamme tuotteesi ja toimitilasi ammattitaidolla. Saat nopeasti tyylikästä materiaalia sivuillesi. Myös kuvankäsittely!

Tarvitsetko myös logon yrityksellesi? Saat samasta paikasta niin graafisen suunnittelun, suurkuvatulosteet kuin muut mainostoimistopalvelut.

Sisältö on usein sivuston työläin vaihe. Hyvän sisällön luominen on haastavaa ja vaatii hyvää oikeinkirjoitusta sekä ilmaisutaitoa. Jos runosuonesi ei kuki tai haluat säästää aikaa, saat meiltä myös tekstin, kuvat ja grafiikat.

Uskomme pitkäikäisiin asiakassuhteisiin. Kehitämme palvelujamme mielellämme ja teemme yhteistyötä myös sivuston julkaisun jälkeen. Saat meiltä statistiikkaan seurannan, sisältöpäivitykset, tietoturvapäivitykset ja muut sivuston kehittämiseen liittyvät palvelut.

Meillä sivusi toteuttaa oikea ihminen eikä ohjelmoitu kotisivukone. Kontaktointi on paljon helpompaa eikä yhteydenottosi huku ”olemme sinuun yhteydessä 3 vuorokauden kuluessa” jonoon.

Mitä www-sivustoon kuuluu?

Sivuston tekninen toteutus, visuaalinen ulkoasu sekä palvelintrafiikki ja julkaisutoimet. Lisäpalvelut määritellään erikseen.

Tarvitset sivustollesi domainin ja palvelintilan. Varaamme puolestasi palvelut, hoidamme yhteydenotot, mahdolliset siirrot ja sopimukset. Huomaathan, että domainista ja palvelintilasta tulee erillinen kustannus, joka määräytyy valitsemasi palveluntuottajan mukaan. Kustannus on yleensä kohtuullinen, noin 5-30€/kk.

SSL-sertifkaatilla suojataan yhteys sivustollesi. Sertifikaatti ei ole pakollinen, mutta erittäin suositeltava ja jotkut selaimet saattavat estää pääsyn sivuillesi ilman sitä. Asennamme sertifikaatin puolestasi mutta palveluntarjoajasi saattaa veloittaa sertifikaatista erikseen.

Luomme sivuillesi Google Analytics-tilin, jolla seuraat sivustosi liikennevirtaa.

Luomme haluamasi sähköpostilaatikot ja opastamme niiden käyttöönotossa. Yleisin tapa on luoda Office365-palveluun sähköpostit.
Microsoft 365 on pilvipalvelu jossa yhdistyy Office-sovellukset, tehokkaat pilvipalvelut, laitehallinta ja kehittynyt suojaus.

» Tutustu Office365 ratkaisuihin tästä.

Yleisimpiä käyttämiämme lisäosia:
• Yoast SEO -hakukoneoptimointi (lisäosan asennus, täydennys erikseen SEO-paketilla tai asiakas itse)
• Sucuri Security -tietoturva
• Lomaketyökalu
• Taulukkotyökalu
• Varmuuskopiointi työkalu
• SSL-sertifkaatin käyttöönottoa varten oma työkalu
• Tarvittaessa sivuston välimuistitallennus plugin nopeuttamaan sivustoa
• Google Analytics Dashboard - sivuston analytiikka
• Google Maps
• Kieliversioita varten Polylang monikielisyyden tuki
• Elementor - Drag and drop -käyttöliittymä
• Sosiaalisen median lisäosat (feedejä varten ja linkityksiä varten)
• Kuvagalleriat ja sliderit

Huom! Jotkut lisäosat saattavat olla maksullisia ja näistä kustannus aina erikseen.

Opastamme uuden sivustosi käytössä ja autamme ongelmatilanteissa.Sivusto on sinun omaisuuttasi ja vastuullasi julkaisun jälkeen. Luovutamme tunnukset sivuston ylläpitoon ja hallinnointiin.
Julkaisemme sivut ja huolehdimme niiden oikeanlaisesta näkyvyydestä julkaisun yhteydessä.

tyypillinen-www-sivusto-prosessi-webtalo

Ota meihin yhteyttä ja mietitään yhdessä

Haluan lisätietoa seuraavista palveluista