Pikkutöitä isoon tarpeeseen

Aina ei toimeksiantojen tarvitse olla viikkojen ja kuukausien projekteja. Joskus toimistoon tupsahtaa asiakas, jonka tarpeet ovat hyvinkin nopeatempoisia ja silti tehdään monipuolisesti myynnin välineitä,
tehdään ns. pikkutöitä isoon tarpeeseen. Tai oikeastaan kyse ei ole lainkaan pienistä töistä, vaikka niiden toteutukseen ei vaadita isompia markkinointipalavereja, budjettineuvotteluja, hyväksyntäkierroksia. Riittää, kun pöydän ääressä yhdessä sovitaan asiat ja siinä sitten pysytään.

Punkalaitumen Urakointipalvelu on Punura

Hyvä esimerkki pienyrittäjän markkinointipaketista on Punkalaitumen Urakointipalvelu, joka oli meille uusi tuttavuus ja vastaperustettu yritys. Yhdellä istumalla käytiin läpi aloituspaketti, johon kuului logon suunnittelu, logoteipit, palveluesite ja verkkosivut. Taidettiin siinä kartoittaa yrityksen liikeideaakin ja sen mukaisesti muokattiin yritykselle myös markkinointinimi Punura. Perusteena oli myös ytimekäs domain, joka heti varattiin sähköpostiosoitteen ja webhotellin myötä. Lähtökohtana oli tyhjä pöytä mutta kun suunnittelijalle antaa vapaat kädet, alkaa tapahtua. Tiistaina projekti aloitettiin ja perjantaina nettisivut julkaistiin. Nam ja maiskis!

Kotisivut: www.punura.fi

Kuvat: Jari Sundgrén
Tekstit: Raija Sundgrén